Területi képviselő- és ügynöktámogatás – Pénzügy, biztosítás

A pénzügyi szolgáltatók, biztosítók tevékenysége jellemzően két esetben zajlik a terepen: új szerződés megkötése, és káresemény felmérése esetén. Nagy mennyiségű adat biztonságos felvételére, közlésére, és gyors kalkulációkra van szükség az ügyfél minőségi kiszolgálásához, és a biztosító üzletpolitikájának betartásához.

Modern informatikai rendszerekkel jelentősen lecsökkenthető az adminisztrációhoz szükséges idő és papírmunka mennyisége. Átláthatóvá válnak az ügyfélkapcsolati feladatok, informatikai támogatással kamatoztatható a kapcsolati tőke. Központilag szervezhetővé és értékelhetővé válik a területi képviselők, ügynökök tevékenysége.

FusionR SFA funkciók

Ajánlatkészítés

Egyszerűbb termékek esetében elektronikus ajánlati formulák kitöltésével, akár a már rögzített ügyféladatokra támaszkodva készíthetők kalkulációk. Komplex csomagok esetében a kitöltött elektronikus ajánlati adatlapok rögzíthetők és továbbíthatók központi feldolgozásra.


Ügyfél-nyilvántartás

Az ügyfelek adatai rögzíthetők és kezelhetők, megtekinthető az ügyféltörténet. Jogosultsági szintnek megfelelően elérhetők az ügyfélhez kapcsolódó egyéb adatok, szerződések, dokumentumok.


Kárfelmérés

A befogadott kárigények, problémás esetek központilag oszthatók ki a kárfelmérőknek. A szükséges dokumentumokhoz azonnali elektronikus hozzáférést biztosító FusionR SFA rendszer a kárfelvétel folyamatát elektronikus adatlapokkal egyszerűsíti le.


Visszaélések

A FusionR SFA által konszolidált ügyféladatok és szerződések elősegítik az esetleges csalási próbálkozások beazonosítását.


Képi dokumentáció

Az ajánlatok elkészítéséhez, és kárfelméréshez szükséges fényképes dokumentáció az ügyhöz kapcsolódóan, GPS-koordinátákkal és egyedi címkékkel azonosítva tölhető fel a rendszerbe.


Titkosítás

A FusionR SFA az adatokat AES és DES titkosítási eljárással továbbítja, hogy illetéktelen személyek szánt szándékkal se érhessék el azokat.


Adatátvétel

Az FusionR SFA képes már meglévő, egyéb informatikai háttérrendszerekhez kapcsolódni. Iparági sztenderd interfészek segítségével teljes értékű, kétirányú adatcserét magában foglaló integráció valósítható meg.


Térerő híján

A FusionR SFA a következő kapcsolódási lehetőségig automatikusan off-line, lokális üzemmódra vált, és biztosítja a munka folytonosságát.

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.