FMCG Gyártóipar

A napi fogyasztási cikkek (FMCG - Fast Moving Consumer Goods), közismertebben "napi termékek" gyártói jellemzően kiterjedt, sok résztvevőből álló disztribúciós csatornákkal látják el a vevők igényeit.

E csatornák felügyeletének és üzemeltetésének hatékonyabbá tételével jelentősen növelhető a piaci előny, gyorsabbá tehető a reakcióidő, a papír alapú munkavégzés visszaszorításával pedig csökkenthető az ökolábnyom.


FusionR SFA funkciók

Központi irányítás

A területi értékesítő és marketinges munkatársak feladatai központilag, akár on-line szervezhetők. Egyedi feladatlisták, kérdőívek, vagy azonnal végrehajtandó akciók adhatók ki.

Túratervezés

A begyűjtött adatok központilag értékelhetők. A FusionR SFA ellenőrzést biztosít a kiadott feladatok teljesülésére - például a beépített GPS eszköz, vagy kötelezően elkészítendő fénykép segítségével.

Értékesítési logisztika

A FusionR SFA az előrendeléses, valamint a slepptúrás értékesítési logisztikai modellt is támogatja. A gyűjtő és terítő működés (például termékek megrendelőhöz juttatása, göngyöleg begyűjtése) egyidejűleg is lehetséges.


CRM funkcionalitás

A rendszer központi, a mobil munkatársak számára jogosultság szerint hozzáférhető adatbázisban tartja nyilván az ügyfélkapcsolati adatokat - a különféle besorolás szerinti elérhetőségeket, megállapodásokat, szerződéseket.

Depók és túra elszámoltatás

A rendszer képes a depók napi működésének, valamint a teherautók, túrák elszámoltatásának támogatására.


Termékfigyelés

Ellenőrizhető a saját és a konkurens termékek árazása, piaci jelenléte, az eladótérben lévő árak és készletek, valamint a másodlagos kihelyezések. Kézben tartható a disztribúciós csatornával kialakított megállapodás.

Rendeléskezelés

Megtekinthetők a vevőre vonatkozó korábbi rendelések, azok állapota és teljesülése. Az előzmények alapján új rendelési javaslatok generálhatók. A megrendelések igény szerint on-line vagy off-line árazási információval támogathatók, valamint a göngyölegek is kezelhetők.


Kontrolling

Központilag mérhetővé, áttekinthetővé, és tervezhetővé válik a területi munkatársak hatékonysága.

Értékelés - KPI

A munkatársak maguk is mérhetik saját hatékonyságukat. Az értékesítési- és feladatterv rájuk vonatkozó részének számszerű teljesülése élő adatokból, azonnal lekérdezhető.

Audit

A FusionR SFA audit funkcióinak segítségével a vezető munkatársak ellenőrző látogatások során könnyen megjeleníthetik a beosztottjaik által felvett adatokat, és megállapíthatják azok helyességét. Az audit szerepkör segítségével akár harmadik fél is bevonható a területi munka ellenőrzésébe.


Navigáció

Útvonalterv-optimalizálással generált túratervekkel üzemanyagköltség és idő takarítható meg. A beépített GPS eszköz segítségével a látogatások ellenőrizhetők.


Elektronikus dokumentumok

Megfelelő méretű kijelzőn elektronikus prospektusok, termékismertetők prezentálhatók. A munkafolyamatok papírmentessé tehetők, csökkentve az ökolábnyomot.


Fényképezés

Az ügyféllátogatásokhoz, értékesítési és marketing akciókhoz kapcsolódó fotók GPS-koordinátákkal és egyedi címkékkel tölthetők fel a rendszerbe.


Térerő híján

A FusionR SFA a következő kapcsolódási lehetőségig automatikusan off-line, lokális üzemmódra vált, és biztosítja a munka folytonosságát.

FusionR SFA termékismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.