FMCG Nagykereskedelem

A napi fogyasztási cikk (FMCG - Fast Moving Consumer Goods) nagykereskedőkre a nagy darabszámú, alacsony árréssel értékesített termékek jellemzők.

A versenyelőnyt a vevői igények minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása adja, amelyhez elengedhetetlen a minél hatékonyabb értékesítés és rendelésfelvétel, az árazáspolitika biztos érvényesítése, és a kedvezmények, akciók precíz kezelése.

FusionR SFA funkciók

Rendelésfelvétel

A FusionR SFA on-line adatokból, mindig pontosan kalkulált, vevőre szabott árakat és pontos készletinformációt szolgáltat a rendelés felvételéhez. Kezeli az időponthoz és helyszínhez kötött akciókat, kedvezményeket.


Rendeléskövetés

Megtekinthetők a vevőre vonatkozó korábbi rendelések, azok állapota és teljesülése. Az előzmények alapján új rendelési javaslatok generálhatók.

CRM funkcionalitás

A rendszer központi, a mobil munkatársak számára jogosultság szerint hozzáférhető adatbázisban tartja nyilván az ügyfélkapcsolati adatokat - a különféle besorolás szerinti elérhetőségeket, kapcsolattartókat, megállapodásokat, szerződéseket.


Kontrolling

A területi képviselők teljesítménye központilag értékelhető, ellenőrizhetővé válik a tevékenység és a kiadott feladatok teljesülése, szükség esetén GPS pozíció alapján. Kimutatások, statisztikák készíthetők a begyűjtött adatokból.

Konkurencia-figyelés

Saját és más kereskedésekből is megkapható, azonos termékek árazásának figyelése, statisztikák készítése.


Navigáció

Útvonalterv-optimalizálással generált túratervekkel üzemanyagköltség és idő takarítható meg, a beépített GPS eszköz segítségével pedig ellenőrizhető annak teljesítése.


Amikor nincs térerő..

A FusionR SFA a következő kapcsolódási lehetőségig automatikusan off-line, lokális üzemmódra vált, és biztosítja a munka folytonosságát.

FusionR SFA termékismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.