FusionR SFA Operatív CRM rendszer

Az R&R Software Zrt. FusionR SFA mobil vállalati alkalmazása a 2002 óta folyamatosan gyűjtött mobil üzleti tapasztalatra, és a legmodernebb technológiai alapokra építkezik. Korszerű okostelefonok és táblagépek alkalmazásával, platformfüggetlenül teszi lehetővé a terepen dolgozó munkatársak támogatását, feladataik szervezését, ellenőrzését. Automatikus adatreplikáció révén akkor is működőképes, amikor térerő híján épp nem érhető el mobil adatkapcsolat.

Tulajdonságok


Területi támogatás

A FusionR SFA rendszer jogosultsági szintnek megfelelő, központilag karbantartott információt biztosít a terepen dolgozó mobil munkatársak részére. Az ügyféladatok, szerződések, számlaegyenlegek, valamint árazási- és raktárkészlet-információk azonnal, on-line és off-line módon is elérhetők.


Integráció

A FusionR SFA iparági sztenderd interfészeivel már meglévő, más informatikai, vállalatirányítási rendszerekhez is képes kapcsolódni. A végeredmény: szigetrendszerek helyett egységes adatkezelés, és hatékony információ-áramlás.


Központi irányítás

A mobil munkatársak feladatai központilag szervezhetők, az általuk gyűjtött adatok pedig elemezhetők és értékelhetők a FusionR SFA szerveroldali alkalmazásával. Az elemzéshez üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény-menedzsment rendszerek is használhatók.


Navigáció

A FusionR SFA által előállított látogatási- és túratervek közvetlenül betölthetők az eszköz beépített navigációs szoftverébe. A GPS adatok naplózhatók és ellenőrizhetők.


Amikor van térerő...

A FusionR SFA működés közben minimális mobil adatforgalmat generál a tömörített adatközlésnek köszönhetően. A kapcsolat EDGE, 3G és LTE mobil internetkapcsolaton, vagy WiFi hálózaton keresztül jön létre.


...és amikor nincs

Amennyiben nem érhető el mobil adatkapcsolat, a rendszer a következő szinkronizálási lehetőségig automatikusan lokális, off-line működésre vált, így biztosítva a folytonos munkavégzést.


Vonalkódok

A FusionR SFA a beépített fényképezőgép segítségével képes vonalkódokat, QR kódokat feldolgozni, és azok alapján helyszíneket, eszközöket, vagy épp termékeket beazonosítani. Amennyiben az eszköz kamerája nem rendelkezik autofókusz-funkcióval, külső, vezeték nélküli leolvasó is használható.


Képi adatgyűjtés

A FusionR SFA lehetőséget biztosít a rendszerben kezelt feladatokhoz, ügyfelekhez kapcsolódó helyszíni fotók eltárolására, rendszerezésére.


Kis- és középvállalatoknak

A FusionR SFA kis- és középvállalati, jellemzően 20 mobil felhasználónál kevesebbel rendelkező cégek részére előre paraméterezett, kulcsrakész, azonnal bevezethető megoldásként is elérhető.


Nagyvállalatoknak

A FusionR SFA nagyvállalati, akár több száz mobil klienssel rendelkező gazdasági szervezetek részére igényfelmérést, szükség esetén pedig egyedi fejlesztést, tesztelést, oktatást és kiemelt üzemeltetés-támogatást tartalmazó rendszerbevezetési projektként érhető el. Ingyenes konzultációhoz keressen minket elérhetőségeinken!


Értékállóság

A FusionR SFA beépített folyamatszervező eszközeivel és egyszerűen módosítható sablonjaival fejlesztői beavatkozás nélkül is lehetőséget biztosít a gyorsan változó üzleti igények követésére. A rendszer így hosszú távon megőrzi az értékét.