Patika- és Orvoslátogatás

A patika és orvoslátogatók - területi képviselők - feladatai köze tartozik a partnerkapcsolatok ápolása, az információ áramoltatása, a szerződések, rendelések kezelése, és a készítmények promóciója is.

A hatékonyság jelentősen növelhető, ha a terepen dolgozó munkatársak mindennapi rutinjukat támogató, modern eszközt kapnak a kezükbe. A FusionR SFA támogatja és ellenőrzi a feladatok végrehajtását.

FusionR SFA funkciók

Partnerkapcsolatok

Patikák, rendelők, kórházak esetén pedig több osztály, azokon belül pedig több orvos kezelhető - akár több képviselő által, közösen is. A FusionR SFA helyszínhez, időponthoz, és partnerkapcsolathoz kötődően képes kezelni a feladatokat - úgy mint tájékoztatás a termékváltozásokról, árakról, akciókról, promóciókról. A rendszerben kezelhetők a szerződések is.


Elektronikus dokumentumok

Megfelelő méretű kijelzővel az elektronikus prospektusok, termékismertetők könnyű szerrel prezentálhatók az orvosok részére. Elektronikus kérdőívek, formulák kitöltésére is lehetőséget biztosít. A munkafolyamatok, kérdőívek papírmentessé tehetők.


Rendelésfelvétel

A FusionR SFA pontosan kalkulált, vevőre szabott árakat és azonnal frissülő készletinformációt biztosít, kezeli a kedvezmény- és akciórendszereket, promóciós kódokat, POS anyagokat.


Rendeléskövetés

Megtekinthetők a partner előző rendelései, azok státusza, teljesülése. Figyelhető a POS-anyag kihelyezés, kezelhető a promóciók teljesülésének ellenőrzése.

Kontrolling

A területi képviselők, látogatók a saját teljesítményüket egyszerűen áttekinthetik. A funkció szerveroldalon a vezetőség számára biztosítja a kiértékelhetőséget.


Navigáció

Optimalizált, előre elkészített túratervekkel üzemanyagköltség és idő takarítható meg - a FusionR SFA segítségével ezek közvetlenül betölthetők a térképalkalmazásba. GPS segítségével a látogatások teljesülése központilag ellenőrizhető.


Integráció

Az FusionR SFA képes már meglévő, egyéb informatikai háttérrendszerekhez kapcsolódni. Az IMS és OEP adatbázisok felé történő jelentés automatikusan megvalósítható.


Térerő híján

A FusionR SFA a következő kapcsolódási lehetőségig automatikusan off-line, lokális üzemmódra vált, és biztosítja a munka folytonosságát.


FusionR SFA termékismertető letöltése

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.