Mobil munkaerő-támogatás - Közmű

A közműszolgáltatók működése sosem korlátozódik irodák és telephelyek falai közé. A terepen dolgozó munkatársak - leolvasók, szerződéseket kezelő ügynökök, karbantartók, műszaki ellenőrök - szakszerű és gyors támogatása és irányítása egyre nagyobb terhet ró a cégekre.

A versenyelőny és az ügyfélelégedettség jelentősen növelhető, ha a területen dolgozó munkatársak a napi rutinjukat hatékonyan támogató, egyben pedig az irányításukat és ellenőrizhetőségüket is megvalósító eszközt kapnak a kezükbe.

FusionR SFA funkciók

Mobil ügyfélszolgálat

Fogyasztói adatok és szerződések elérése, módosítása. Fogyasztási adatok folyószámla-információ, rezsimegtakarítás lekérése. Ügyfélszolgálati folyamatok indítása, adatlapok kitöltése, panaszkezelés. Időszakhoz, helyszínhez, fogyasztó jellegéhez kötött akciók, promóciók kezelése.


Mérőleolvasás

Mérőállások leolvasása és rögzítése, fogyasztás ellenőrzése, plombaellenőrzés, mérőeszközök vonalkódos azonosítása, "smart meter" eszközök kezelése. Hibajegyek és fényképes dokumentáció rögzítése, feltöltése a központi nyilvántartásba.


Terepmunka

Műszaki adatfelvétel, helyszínellenőrzés és bejárás, jegyzőkönyvezés, vagyonértékeléssel kapcsolatos műszaki adminisztrációs feladatok támogatása. Egyedileg paraméterezhető, központilag tárolt adatlapok, térkép és helyszínrajz, lokációhoz kötött dokumentumok és adatok elérése a helyszínen.


Navigáció

Útvonalterv-optimalizálással generált túratervekkel üzemanyagköltség és idő takarítható meg. A beépített GPS eszköz segítségével a látogatások ellenőrizhetők.


Elektronikus dokumentumok

Megfelelő méretű kijelzőn könnyen megtekinthetők a központilag tárolt szerződések, műszaki rajzok, térképek. A munkafolyamatok papírmentessé tehetők, csökkentve az ökolábnyomot.


Fényképes dokumentáció

A szükséges képek az eszköz beépített kamerájával elkészíthetők, és az ügyhöz csatolva, vagy épp GPS koordináták alapján tárolhatók a rendszerben.


Térerő híján

A FusionR SFA a következő kapcsolódási lehetőségig automatikusan off-line, lokális üzemmódra vált, és biztosítja a munka folytonosságát.

Bővebb információért, ingyenes igényfelmérésért, termékbemutató szervezéséhez keresse kollegáinkat a megadott elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet.