Seven-Up Bottling Company (Nigéria)
2017-03-24
Heineken
2016-01-24

    JTI Hungary Zrt.

 

 

A JTI Hungary Zrt. a Japan Tobacco International csoport tagja, mely a világ harmadik legnagyobb dohányipari vállalataként mintegy 120 országban van jelen, és több, mint 27,000 munkavállalót foglalkoztat. A JTI Hungary Zrt. a magyar dohánypiac legdinamikusabban növekvő szereplője: mára már több, mint 10% feletti részesedést tudhat magáénak. Kínálatában számos, vezető nemzetközi márka megtalálható:

– Camel
– Winston
– Benson & Hedges
– Glamour
– LD

A JTI Hungary Zrt. területi munkatársakat is alkalmaz, akik a dohánytermékek kiskereskedelmével foglalkozó nemzeti dohányboltokat (trafikokat) látogatják. A korábbi években alkalmazott területi támogatórendszer lecserélését az értékesítési forgalom növekedése, a látogatások gyorsabb és hatékonyabb végrehajtásának igénye, valamint a 2015. november 1-től működő központi dohányellátóval bevezetett, új üzleti modell indokolta.

A JTI Hungary Zrt. az R&R Software Zrt. FusionR SFA területi támogató megoldását választotta a fenti igények teljesítésére, Windows platformon. Az R&R Software Zrt. a rendelkezésére álló 3 hónap alatt elkészítette az addig csak Android operációs rendszerű készülékekhez elérhető FusionR SFA mobil alkalmazást, majd testreszabta és bevezette azt a JTI Hungary Zrt. részére. Az újonnan bevezetett rendszert használatának betanítása a hatékonyság jegyében “train the trainer” rendszerben történt: az R&R Software Zrt. szakértői a JTI Hungary Zrt. kulcsfelhasználóit oktatták, akik a tudást már maguk adták át munkatársaik részére.

A JTI Hungary Zrt. 2016 februára óta használja az R&R Software Zrt. FusionR SFA területi képviselői rendszerét.