Az R&R Software Zrt.

Az R&R Software száz százalékban hazai, a menedzsmentben aktív szerepet vállaló informatikai szakemberek tulajdonában álló szoftverház. Az 1991-es alapítás óta mindvégig nyereségesen működő céget független piackutatók a legnagyobb hazai üzleti alkalmazásokat szállító és fejlesztő vállalatok közé sorolják.

Igényeknek és céloknak megfelelően összeállított IT Konzorciumok vezetőjeként és partnereként az R&R Software más hazai vállalatokkal és kompetencia-központokkal összefogva, a konszolidált tevékenységet irányítva igyekszik beazonosítani magas hozzáadott értékű, nagy volumenű, fejlődő országokban felmerülő export lehetőségeket. A fejlesztési lehetőségek elnyerése esetén különös figyelmet fordít azok fenntarthatóságának, hosszú távú üzemeltetési képességeinek megteremtésére, amelyet a technológiai-műszaki fejlesztésekkel párhuzamosan végrehajtott tudástranszferrel ér el.

A mobilitást kiszolgáló, saját fejlesztésű megoldások több mint tíz éve kiemelt fontosságúak az R&R Software üzleti stratégiájában. A terepen dolgozó munkatársakat támogató FusionR SFA üzleti alkalmazás első iterációját 2002-ben kezdte használni a Brau Union Hungária Sörgyárak, akkoriban csúcstechnológiának számító Windows Mobile PDA készülékeken. Egy évvel később a Coca-Cola Magyarország is bevezette a rendszert területi értékesítői mindennapi munkájához.

A 200 fősre nőtt R&R Software szakértői számos más iparágban gyűjtöttek a mobil CRM rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatot. Weboldalunkon az üzleti esettanulmányokkal kiegészített referencialistánk is megtekinthető.